Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A zsidóság destruktív elem
  2011-09-01 16:12:04, csütörtök
 
  A zsidóság destruktív elem

Végigolvasva Siklósi András, Sasvári Péter és Perge Ottó körmérkőzését nem tudtam megállni, hogy ne kiabáljak be a körbe. Sasvári Péter nagyfokú amatőrizmusról tesz tanúságot, amikor azt állítja, hogy a magyarok és a zsidók istene közös, Jahve. Mintha sohasem olvasta volna az Ószövetséget, vagy fikarcnyit sem értett meg a mondanivalójából.

Carl Gusztáv Jungot, a világhírű svájci pszichiátert is felbosszantották hasonló kérdésekkel. Jung ingerülten, de határozottan válaszolt:" Ugyan melyik Istenre gondol Ön? Az Ószövetség istene kegyes választott népéhez, de felszólítja az izraelitákat, hogy irtsák ki a nemzsidó szomszédaikat. Ezzel szemben az Újszövetség istene irgalmas minden néphez. A kettő nem fér meg egymás mellett." Úgy tűnik, hogy Sasvári Péter még nem tisztázta magában a Tóra és a Talmud ocsmányságait, ami aztán egy sor téves véleményt von maga után.

A zsidóság kálváriája nem Jeruzsálem elfoglalásakor és nem Auschwitzban kezdődött, hanem Káin idejében. Élt egy kis semmirevaló nép a hatalmas kultúrgigantok árnyékában. Sumér, Babilon, Egyiptom és Asszíria árnyékában csak úgy tudtak "nagyok" lenni, ha lemocskoltak minden más népet. Izrael sohasem volt állam az antik időszakban. Északon Israel és délen Júdea "királyai" marakodtak egymással. A király jelző túlságosan feltupírozott, mert inkább rabló törzsfőnökök képezték ezt a hierarchiát. Ezt a történelmi tényt alátámasztja több izraeli "antiszemita" tudós is. A Bibliából ismert és becsmérelt filiszteusok a földrengés-sújtotta görög szigetekről menekültek a mai Gáza vidékére. Felépítettek egy csodálatos, teljesen önellátó kultúrát, melynek gazdagsága szúrta az izraeli rablóbandák szemét. Igaz, hogy az izraeliek hozzájuk fordultak fémtárgyakért és egyéb szükséges dolgokért, mert még a fémmegmunkálást sem ismerték. Aztán állandó konfliktusban álltak a filiszteusokkal, és megalkották a Dávid és Góliát mesét a saját hősiességük kiemelésére.

Az ún. babiloni fogság fordulópontot jelentett a zsidóság életében. A babiloniak elfoglalták Jeruzsálemet, és a zsidók egyik részét Babilonba hurcolták. Itt találkoztak az addig odúkban lakók egy nagyvárossal, függőkertekkel, öntözéssel és emeletes házakkal.

Az alig hatvan éves igen szabad rabságnak a perzsák vetettek véget, akik Kr.e. 538-ban elfoglalták Babilont, és a zsidók egyik része hazatérhetett. Magukkal vitték a babiloni kultúra maradványait, és azokból megalkották a saját hősi mítoszaikat, melyek az utolsó betűig lopott holmik és hazugságok. Ez az életforma, hogy állandóan más kultúrák alagsorában futkároztak, kinevelte az aljas zsidó típust, melyet minden nemzet utál. Szétszóródásuk nem a Kr.u. 66-73 között bekövetkezett zsidó-római háborúval kezdődött, hanem másztak ők széjjel, mint a tetvek maguktól is. Saul-Pál a missziós útjain állandóan zsidó családoknál szállt meg Antiókiától kezdve Korinthoszig és Rómáig. Ekkor már jól kiépített zsidó közösségek és hálózatok működtek mindenütt a birodalom területén. Prostituáltjaik ott kéjelegtek Róma bordélyaiban és a császári udvar közelében is, mint pl. Berenike. Nos, itt kezdődött a zsidó identitás, és aztán alakult a történelem folyamán még ocsmányabbra.

"A Tan, a Talmud és a Tóra a világtörténelem legnacionalistább, leginkább hatalomra törő népet, a legkülönlegesebb népi képletet nevelték ki a zsidóból. Népet, amely csak akkor tud létezni és élni, ha kezében tart minden kulcspozíciót, minden hatalmat, és léte, megmaradása érdekében minden népet terrorizálni tud." (Marschalkó Lajos: Világterror - világuralom)

És akkor elérkeztünk a mába. A helyzet ugyanaz, csak a kellékeket cserélték ki a forgószínpadon. Osztogatják saját maguknak a Nobel-díjakat. Az utóbbi tizenkét év alatt négy harmadosztályú, tehetségtelen senki kapott irodalmi Nobel-díjat. Uralják a média minden területét, és magas fokon végzik az agymosást. Hogy nem minden zsidó felelős a zsidók gaztetteiért, hisz vannak közöttük gyerekek, asszonyok is? Amikor egy kannibál pápua törzs életformáját írták le az utazók, akkor nem számolták össze, hogy hány gyereknek és fogatlan öregnek nem jutott cupák, mert az erősebbek felzabálták előlük. A zsidóság destruktív elem az egész világon, és veszélyezteti a világbékét.

Einsteint megkérdezték az első atombomba felrobbantása után, hogy most ez mire volt jó. Gondolkodás nélkül vágta rá: világuralom. Ez él az ocsmány lelkükben 3000 éve a "legnagyobb" tudósuknak is.

És még egy Marschalkó idézet: "A zsidóság az egész világot átfogó irredenta mozgalom, amelynek szellemi forrása a zsidó vallás, hivatalos agitátorai a papok, és médiuma a zsidó népi anyag." Igen, az agitátorai a keresztény papok. Fel a hierarchia legfelsőbb fokáig a pápákig. A katolikus templomokban kötelező minden szentmisén felolvasni az Ószövetségből is. Nem egyszer kavargó gyomorral fordultam ki a templomból, mert zsinagógában éreztem magam, ahol Jákobot, Mózest és a többi zavaros alakokat dicsőítették. Nem értem, hogy egy keresztény papnak hogy van mersze kezében ezzel a zsidó hazugsággyűjteménnyel kimenni a szószékre prédikálni.

II. János Pál pápa nyöszörögve kért bocsánatot a zsidóságtól, Ábrahám szent magvától, a jeruzsálemi Siratófal tövében a kereszténység bűneiért. Nem tudom, hogy lehet-e még mélyebbre süllyedni egy egyházi méltóságnak. A Sátán fészket rakott Szent Péter trónusán.

Mindszenty József elszigetelése után szabad utat kapott a Lékai-Paskai-Erdő féle triumvirátus. Három zsidó rabbi fogja majd befejezni azt, amit a gyilkos hittérítőknek nem sikerült. És ne gondolja senki, hogy ennek a három gazembernek a kinevezése a véletlen műve. A Vatikán sátáni gépezete éjjel és nappal szolgálatban van.

Tímár Imre


http://hu.metapedia.org/wiki/A_zsid%C3%B3s%C3%A1g_destrukt%C3%ADv_elem
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mondanivalójából, legkülönlegesebb, felbosszantották, filiszteusokkal, prostituáltjaik, világtörténelem, fémmegmunkálást, függőkertekkel, szétszóródásuk, amatőrizmusról, harmadosztályú, kultúrgigantok, forgószínpadon, elfoglalásakor, ocsmányságait, fémtárgyakért, konfliktusban, veszélyezteti, kereszténység, tehetségtelen, elszigetelése, kulcspozíciót, körmérkőzését, fordulópontot, bekövetkezett, hittérítőknek, szomszédaikat, hazatérhetett, ószövetségből, feltupírozott, felrobbantása, triumvirátus, dicsőítették, templomokban, ószövetséget, szolgálatban, zsidóság destruktív, zsidók istene, világhírű svájci, nemzsidó szomszédaikat, zsidóság kálváriája, hatalmas kultúrgigantok, antik időszakban, király jelző, történelmi tényt, izraeli rablóbandák, izraeliek hozzájuk, saját hősiességük, zsidóság életében, babiloniak elfoglalták, zsidók egyik, addig odúkban, Végigolvasva Siklósi András, Sasvári Péter, Perge Ottó, Carl Gusztáv Jungot, Északon Israel, Marschalkó Lajos, János Pál, Szent Péter, Mindszenty József, Tímár Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Makszim Gorkij gondolata  Alázat  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Bounty krémes  Reggel van  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Garai Gábor - Takarítás  Nevem  Kerüld el az evangélium örömén...  Reggel van  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fekete-erdő desszert  Csak a fogyatkozás látható  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mindig jusson idő nevetni  Bertolt Brecht -től idézet  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Tanuld meg ezt a versemet  Németh László tollából  A boldog családok mind hasonló...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Alázat  Bounty krémes  Hazára minden embernek szükség...  Próbálj meg ...  Sose bánj semmit  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Radikális szeretet  Tanuld meg ezt a versemet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy bizonyos határt  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Nagyi telefonál  George Byron - Ahogy itt jár -...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Fekete István - Akác  Nagyi telefonál  Gonosz démon-álarc  Png kislány  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  A másik dolog,  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy maradéktalanul uralt világ  Paul David Tripp Április 21  Boldog születésnapot a ma ünne...  Hogy lehet megtartani  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Elköszönt  Mai harmónia kártyám  Éretlen vers  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  Paul David Tripp Április 21 
Bejegyzés Címkék
zsidóság destruktív, zsidók istene, világhírű svájci, nemzsidó szomszédaikat, zsidóság kálváriája, hatalmas kultúrgigantok, antik időszakban, király jelző, történelmi tényt, izraeli rablóbandák, izraeliek hozzájuk, saját hősiességük, zsidóság életében, babiloniak elfoglalták, zsidók egyik, addig odúkban, alig hatvan, perzsák vetettek, babiloni kultúra, saját hősi, utolsó betűig, aljas zsidó, tetvek maguktól, missziós útjain, birodalom területén, császári udvar, zsidó identitás, történelem folyamán, világtörténelem legnacionalistább, legkülönlegesebb népi, helyzet ugyanaz, kellékeket cserélték, utóbbi tizenkét, média minden, zsidók gaztetteiért, kannibál pápua, erősebbek felzabálták, egész világon, első atombomba, ocsmány lelkükben, egész világot, zsidó vallás, zsidó népi, keresztény papok, hierarchia legfelsőbb, katolikus templomokban, többi zavaros, keresztény papnak, szószékre prédikálni, jeruzsálemi Siratófal, kereszténység bűneiért, egyházi méltóságnak, gyilkos hittérítőknek, három gazembernek, véletlen műve, mondanivalójából, legkülönlegesebb, felbosszantották, filiszteusokkal, prostituáltjaik, világtörténelem, fémmegmunkálást, függőkertekkel, szétszóródásuk, amatőrizmusról, harmadosztályú, kultúrgigantok, forgószínpadon, elfoglalásakor, ocsmányságait, fémtárgyakért, konfliktusban, veszélyezteti, kereszténység, tehetségtelen, elszigetelése, kulcspozíciót, körmérkőzését, fordulópontot, bekövetkezett, hittérítőknek, szomszédaikat, hazatérhetett, ószövetségből, feltupírozott, felrobbantása, triumvirátus, dicsőítették, templomokban, ószövetséget, szolgálatban, megkérdezték, határozottan, jeruzsálemet, izraelitákat, korinthoszig, pszichiátert, bordélyaiban, ocsmányabbra, gaztetteiért, életformáját, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.